Puķkāpostu biezzupa (2)

Komentāri (34) Augošā secībā

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
varbūt beidzot man arī jāiesāk tie puķkāposti ?,,,
19.04.2008. plkst. 08:13
Puķkāposti ļoti veselīgi katrā ēdieniņā ,
22.10.2007. plkst. 13:49
...vakar ēdu puķkāpostu salātus...kur sastāvdaļās bija pētersīļi,puķkāposti,tomātu un gurķi..! Atžīšos ,ka ļoti gardi un protams veselīgi! Iesaku visiem pamēģināt!
18.10.2007. plkst. 12:50
Man ļoti garšo puķkāposti, bet NE ar pienu! Es visam biezzupām labak lieku klāt kausēto Dzintara sieru. Pameģiniet, zinu,ka patiks!:)
12.10.2007. plkst. 08:03
Rika
Man tieši šobrīd mājās ir 3puķkāposti un domāju ko no viņiem pagatavot.Noteikti pamēģināšo šo zupu.
10.10.2007. plkst. 17:00
Man puķkāposti vispār nav ēdienkartē.
09.10.2007. plkst. 21:02
es ar olu nekad nelieku ,
01.10.2007. plkst. 21:04
vajadzēs pamēģināt. nesen vārīju siera biezeņzupu..nu laiks puķkāpostu. puķkāposti pashlaik ir modē arī kā kartupeļu biezeņa aizvietotāji.
28.09.2007. plkst. 19:52
Daudz ērtāk sieta vietā lietot blenderi!!! Savukārt rūpējoties par savu holesterīnu, var iztikt arī bez olas dzeltanuma - tas zupas garšu nekādi nemainīs:)
26.09.2007. plkst. 23:47
Galvenais tos puķkāpostus dabūt mīkstus ,
25.09.2007. plkst. 10:27
šī ir ļoti laba recepte un ļoti garšīga zupa, parasti nelieku sviestu, bet pielieku dārzeņu mērci, arī ļoti labi!! ;)
23.09.2007. plkst. 13:15
man ne sevišķi ,
17.09.2007. plkst. 10:43
mees vakar pameeginaajaam,tieshaam loti garsiiga!
14.09.2007. plkst. 00:21
jaa sitaa garshiiga
12.09.2007. plkst. 11:52
Sitā man garšoja.
10.09.2007. plkst. 12:42
būs jāpamēģina!
09.09.2007. plkst. 22:02
Tagad būšu zupu fans ,
03.09.2007. plkst. 09:00
baigi garšīga ,
28.08.2007. plkst. 07:33
Es arī,
21.08.2007. plkst. 08:19
Labprāt ieēdu biezzupas .
14.08.2007. plkst. 08:23

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 19. februārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Iemesls tam, ka medu ir tik viegli sagremot, ir tāds, ka to jau ir sagremojusi bite

Pasākumi

Dizains LV

Izstādes DIZAINS LV mērķis ir Latvijas dizaina popularizēšana, sabiedrību izglītošana un dizaina vides aktivizēšana. Rādīt labākos produktus, kas šobrīd ir mūsu dizaina spožākie...