Puķkāpostu biezzupa (2)

Komentāri (34) Augošā secībā

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
varbūt beidzot man arī jāiesāk tie puķkāposti ?,,,
19.04.2008. plkst. 08:13
Puķkāposti ļoti veselīgi katrā ēdieniņā ,
22.10.2007. plkst. 13:49
...vakar ēdu puķkāpostu salātus...kur sastāvdaļās bija pētersīļi,puķkāposti,tomātu un gurķi..! Atžīšos ,ka ļoti gardi un protams veselīgi! Iesaku visiem pamēģināt!
18.10.2007. plkst. 12:50
Man ļoti garšo puķkāposti, bet NE ar pienu! Es visam biezzupām labak lieku klāt kausēto Dzintara sieru. Pameģiniet, zinu,ka patiks!:)
12.10.2007. plkst. 08:03
Rika
Man tieši šobrīd mājās ir 3puķkāposti un domāju ko no viņiem pagatavot.Noteikti pamēģināšo šo zupu.
10.10.2007. plkst. 17:00
Man puķkāposti vispār nav ēdienkartē.
09.10.2007. plkst. 21:02
es ar olu nekad nelieku ,
01.10.2007. plkst. 21:04
vajadzēs pamēģināt. nesen vārīju siera biezeņzupu..nu laiks puķkāpostu. puķkāposti pashlaik ir modē arī kā kartupeļu biezeņa aizvietotāji.
28.09.2007. plkst. 19:52
Daudz ērtāk sieta vietā lietot blenderi!!! Savukārt rūpējoties par savu holesterīnu, var iztikt arī bez olas dzeltanuma - tas zupas garšu nekādi nemainīs:)
26.09.2007. plkst. 23:47
Galvenais tos puķkāpostus dabūt mīkstus ,
25.09.2007. plkst. 10:27
šī ir ļoti laba recepte un ļoti garšīga zupa, parasti nelieku sviestu, bet pielieku dārzeņu mērci, arī ļoti labi!! ;)
23.09.2007. plkst. 13:15
man ne sevišķi ,
17.09.2007. plkst. 10:43
mees vakar pameeginaajaam,tieshaam loti garsiiga!
14.09.2007. plkst. 00:21
jaa sitaa garshiiga
12.09.2007. plkst. 11:52
Sitā man garšoja.
10.09.2007. plkst. 12:42
būs jāpamēģina!
09.09.2007. plkst. 22:02
Tagad būšu zupu fans ,
03.09.2007. plkst. 09:00
baigi garšīga ,
28.08.2007. plkst. 07:33
Es arī,
21.08.2007. plkst. 08:19
Labprāt ieēdu biezzupas .
14.08.2007. plkst. 08:23

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Krizantēma, kas Ķīnā un Japānā tiek uzskatīta par svēto ziedu, ir ēdama. Abās valstīs no krizantēmu lapiņām gatavo lieliskus desertus: svaigas lapiņas iemērc sakultu olu un miltu maisījumā, izņem un apmērcē karstā eļļā. Japānā krizantēmas iedalījās ēdamajās un rūgtajās jeb ārstnieciskajās. Šajā augā ir daudz B grupas vitamīnu, askorbīnskābes, karotīnu, minerālsāļu, ogļhidrātu, kā arī liels daudzums olbaltumvielu, it sevišķi lapās

Pasākumi

Akcija "Atsūti savu bildi un dodies "ietusēt" ar SCOOTER!" noslēgusies

Faster....Harder....SCOOTER...
Noslēdzot vasaras sezonu, Ogres estrādē 6. septembrī viesosies vācu tehno grupa SCOOTER!
...