Ābolu zupa

Ābolu zupa

Ābolus nomizojiet, atdaliet serdi un sagrieziet kubiņos. Ūdeni ar cukuru uzvāriet, pievienojiet ābolus un atkal uzvāriet. Tad pievienojiet nelielā auksta ūdens daudzumā izšķīdinātu kartupeļu cieti un uzvāriet. Pēc garšas pievienojiet sāli un kārtīgi samaisiet. Pasniedziet vai nu karstu vai atdzesētu.

Komentāri (34)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
mja
ljak, negarshigi.
12.12.2011. plkst. 19:33
Varētu būt garšīgi!
10.08.2008. plkst. 12:44
starp klimpām vairs tikai pa retam ābolu gabaliņam sanāk ,,,
13.03.2008. plkst. 16:23
Ar klimpām pavisam gards paēdiens ,
22.11.2007. plkst. 11:42
es parasti šai zupai pielieku klāt arī makaronus, mmm ;)
15.11.2007. plkst. 20:52

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 18. februārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Ūdens trūkums ir iemesls numur 1 dienas nogurumam

Pasākumi

Andrejsalā skanēs industriālā mūzika

Piektdien, 29. augustā, Andrejsalas dienvidu krastā pietauvotajā Peldošajā darbnīcā nr. 659 notiks Latvijas industriālās mūzikas festivāls Naktsmaiņa, kas ilgs no pulksten 19.00 līdz pat...