Lasītāju receptes

ievucis__@ 2008-07-09

Parastais buljons

Sastāvdaļas:
1kg liellopu gaļas ar kaulu!
Garšvielas

Pagatavošana: (laiks: 420 minūtes)

Gaļu vāram vismaz 7stundas uz ļoti lēnas uguns. Kad gaļa sāk pirmo reizi putot, ūdeni nolejam, gaļu nomazgājam un vāram. Jā sākam pēc darba, tad ap pusnakti beidzam. Jo ilgāk un uz lēnākas uguns vāram - jo dzidrāks un skaistāks, garšīgāgs buljons. Pasniedam, kad gaļa izņemta un buljos izkāsts. Buljonu jau speciālajās krūzītēs apkaisam ar smali griestie lociņiem!

Labu apetīti!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2014. gada 01. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Viljama III valdīšanas laikā dārza strūklaka reiz tika izmantota kā milzīgs punša trauks – recepte sastāvēja no 2100 litriem brendija, 540 kg cukura, 25000 citronu, 75 litriem laima sulas un 2 kg muskatriekstu. Bārmenis airējās apkārt mazā laivā, piepildot viesu kausus ar punšu

Pasākumi

Liene Šomase gatavo solo albumu

Plānots, ka dziedātājas Lienes Šomases pirmais solo albums iznāks šī gada aprīlī.
Šobrīd notiek aktīvs darbs pie dziesmu atlases. Tāpat plānots, ka pirmā singla pirmizrāde notiks...