Lasītāju receptes

ievucis__@ 2008-07-09

Parastais buljons

Sastāvdaļas:
1kg liellopu gaļas ar kaulu!
Garšvielas

Pagatavošana: (laiks: 420 minūtes)

Gaļu vāram vismaz 7stundas uz ļoti lēnas uguns. Kad gaļa sāk pirmo reizi putot, ūdeni nolejam, gaļu nomazgājam un vāram. Jā sākam pēc darba, tad ap pusnakti beidzam. Jo ilgāk un uz lēnākas uguns vāram - jo dzidrāks un skaistāks, garšīgāgs buljons. Pasniedam, kad gaļa izņemta un buljos izkāsts. Buljonu jau speciālajās krūzītēs apkaisam ar smali griestie lociņiem!

Labu apetīti!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2016. gada 06. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Sausās brokastis ir bagātas ar šķiedrvielām, vitamīniem un daudzām minerālvielām (dzelzi)

Pasākumi

Erots 2010 zvaigzne - Keisha Kane - "Šokolādes Bārbija"

Kā solīts, festivāls “Erots” pamazām sāk mest nost “noslēpumainības
plīvuru” un atklāt “Erots 2010” zvaigznes! Pirmā zvaigzne, ar kuru jūs
iepazīstināsim, ir karstasinīgā...

Warning: Unknown: Failed to write session data (memcache). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (tcp://127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0