Lasītāju receptes

ievucis__@ 2008-07-09

Parastais buljons

Sastāvdaļas:
1kg liellopu gaļas ar kaulu!
Garšvielas

Pagatavošana: (laiks: 420 minūtes)

Gaļu vāram vismaz 7stundas uz ļoti lēnas uguns. Kad gaļa sāk pirmo reizi putot, ūdeni nolejam, gaļu nomazgājam un vāram. Jā sākam pēc darba, tad ap pusnakti beidzam. Jo ilgāk un uz lēnākas uguns vāram - jo dzidrāks un skaistāks, garšīgāgs buljons. Pasniedam, kad gaļa izņemta un buljos izkāsts. Buljonu jau speciālajās krūzītēs apkaisam ar smali griestie lociņiem!

Labu apetīti!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2014. gada 24. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Pasaules rekords alkoholisko dzērienu lietošanā pieder Luksemburgai

Pasākumi

Grupa FINX iepriecina krievvalodīgos

Jelgavnieku apvienība FINX laidusi klajā krievu valodā iedziedātu dziesmu “Ti pozavi i ja vernus”. ...