Lasītāju receptes

ievucis__@ 2008-07-09

Parastais buljons

Sastāvdaļas:
1kg liellopu gaļas ar kaulu!
Garšvielas

Pagatavošana: (laiks: 420 minūtes)

Gaļu vāram vismaz 7stundas uz ļoti lēnas uguns. Kad gaļa sāk pirmo reizi putot, ūdeni nolejam, gaļu nomazgājam un vāram. Jā sākam pēc darba, tad ap pusnakti beidzam. Jo ilgāk un uz lēnākas uguns vāram - jo dzidrāks un skaistāks, garšīgāgs buljons. Pasniedam, kad gaļa izņemta un buljos izkāsts. Buljonu jau speciālajās krūzītēs apkaisam ar smali griestie lociņiem!

Labu apetīti!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2015. gada 30. jūnijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Sarkanais vīns labi piederas pie „tumšās” gaļas (jēra gaļas, cūkgaļas, liellopu gaļas, medījuma, truša gaļas, pīles gaļas)

Pasākumi

Lullabies with no words/ šūpuldziesmas bez vārdiem

Klajā nākusi jauna izlase skaisto un vērtīgo ierakstu sērijā – Lullabies With No Words, jeb Šūpuļdziesmas bez vārdiem. Tiesa, apzīmējums ‘dziesmas’ šoreiz nav gluži precīzs -...