Viltotie citroni

Viltotie citroni

Citronus applaucējiet un nogrieziet augšiņas, lai veidotos vāciņi.  Ar asu nazi izgrieziet mīkstumu. Nogrieziet apakšiņu, lai citrons stabilāk stāvētu. No zivs atdaliet asakas. Sasmalciniet sardīnes kopā ar nelielu eļļas daudzumu. Sajauciet sardīnes ar sasmalcinātām olīvēm, sinepēm, krējumu un nedaudz citrona mīkstuma. Apberiet ar sāli un pipariem. Ar šo masu pildiet citronus un dekorējiet ar olīvēm un zaļumiem. Pasniedziet ar maizi.

Komentāri (3)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
?
Kā var no citrona izgriezt mīkstumu?
03.08.2010. plkst. 11:19
jauki ķobīši.
17.07.2007. plkst. 13:22
hehe...ljoti skaisti izdekoreeti
14.07.2007. plkst. 20:58

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 26. maijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Japānā ir tradīcija, ka suši, ko speciāli Tev pagatavojušas pavāra siltās rokas, ir jāēd ar rokām. Turklāt, tas ir kā uzslava un cieņa pavāram, it īpaši, ja suši Jūsu acu priekšā ir pagatavojis ēstuves saimnieks. Šī tradīcija saucas angliski „skinship” – kontakts caur ādu

Pasākumi

Jazz for inspiration

29.05. – 10.07. katru piektdienu 19.30. Latviešu biedrības namā...