Latvijas virtuve

Komentāri (32) Augošā secībā

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
lohws
labs
22.02.2017. plkst. 19:19
Nezināms
Supper, prieks ka var atrast tik labus aprakstus....!
02.05.2016. plkst. 15:35
Aina
Loti jauks apraksts par latviešu ēdieniem,to tradīciju ievērošanu un saglabāšanu!
12.02.2014. plkst. 19:43
elina
so nice
28.11.2012. plkst. 18:16
INGRID
Es dzīvoju Brazīlijā. Es meklēju recepti ražoto alu ar garozu maizes un cukura. Var kāds man pateikt nosaukumu šīs alus? Es esmu tulkojot kā es neesmu apguvis latviešu valodu. Please help me.
11.04.2012. plkst. 22:04
Hello
Es dzīvoju Brazīlijā. Es meklēju recepti ražoto alu ar garozu maizes un cukura. Var kāds man pateikt nosaukumu šīs alus? Es esmu tulkojot kā es neesmu apguvis latviešu valodu.
11.04.2012. plkst. 22:01
karina
man garso stovetie jo var dirst ka puska
09.01.2012. plkst. 20:04
Ansis
"Tāpēc, ja mēs šodien pagaršojam pēc seno laiku tradīcijām gatavotu ēdienu, mums šķiet, ka jāpievieno liels daudzums sāls un garšvielu, lai ēdiens būtu garšīgs. " nepiekriitu sham uzskatam, jo muusdienaas, ja gatavo organic produkts, tad nav nepiecieshamas garshvielas vai saals, jo daarzenjiem kaa arii galjas un piena produktiem ir izteiktas garshas, kas muusdienaas ir pazudushas deelj ar kjiimiju apstraadaashanu! Ir Ljoti liela atskjiriiba starp veikalaa nopirktu tomaatu vai lauku maajaas audzeetu dabiskaa veidaa! Ticiet man , kaadreiz cilveeki eeda daudz veseliigaaku paartiku ar labaakaam garshaam!
24.12.2011. plkst. 06:02
a vot
man del ta visa ir 111111111punktu tas ir 10 bales
14.11.2011. plkst. 12:59
a vot
man del ta visa ir 111111111punktu tas ir 10 bales
14.11.2011. plkst. 12:59
Aija
Raksts interesants. Gribas nedaudz strīdēties pretī, ka mājās gatavo retais :) Bet - lai nu. Sakārojās bukstiņbiezputru ar sviesta aci vidū! Trūkst vēl arī neatņemama vasaras dzēriena, ko mēs mājās bieži gatavojam - putras dzēriens - no rūgušpiena un putraimiem. Silts garšo vnk debešķīgi, bet ieskābis - vislabākais dzēriens vasarai :) Daudzi gan saka, ka tādu traukūdeni nedzers, bet patiesībā neizlepušam smeķē ka vai nu! Par dzēriena ģeldīguma termiņu paklusēšu... Būtu feini, ja rakstā tiktu pieminēts arī grūdenis ar tā īsto noaukumu, arī mahten lustīgs pakodiens.
13.10.2011. plkst. 12:57
Kristaps
paldies bija loti noderigs projektam! ;)
10.05.2011. plkst. 17:07
Kakulička
Baigi labs noderēja projektam un tāpat tagad zinu
17.04.2011. plkst. 11:04
es
Kā jau latvieši-sūdzās un cenšas izcelt raksta trūkumus, nevis paslavēt. Paldies! Raksts labs, noderēja.
31.03.2011. plkst. 16:27
blah
ko jūs nīdat? šis raksts ir par latviešu virtuvi, paskataties citus rakstus, kur ir par citām. kā jūs no veina raksta varat prasūt kaut ko citu? stūlbums
02.09.2010. plkst. 23:13
Nez..
Nja bet nakamreiz arī KrievijAS un citas ēdienu receptes
22.09.2009. plkst. 18:11
kaarlis
Nu tie frii tur ir biki "nje - v kassu"
02.04.2009. plkst. 17:47
Guncha - somiem tie rauši man liekas ir mazliet savādāki - un populārāki ir riisipiiraki - kas ir līdzīgi sklandraušiem, bet ar rīsu pildījumu - tos parasti uzsilda un tiem pāri liek siera kārtiņu! arī gardi!!
17.03.2009. plkst. 10:43
Piemeram ir ari auksta zupa
18.10.2008. plkst. 19:41
:D
varejat citu tautu ne tikai latviesu
20.09.2008. plkst. 12:28

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 21. februārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Sīpoli savu specifisko smaržu iegūst uzsūcot no augsnes sēru

Pasākumi

Klajā nācis Tarantino filmas "Nāves pierādījums"skaņu celiņš

Ierakstu kompānijas “Maverick Records” apgādā klajā nākusi dziesmu izlase no kulta režisora Kventina Tarantino jaunākās filmas “Nāves pierādījums” (Death Proof), kas pašlaik skatāma arī Latvijā....