Lasītāju receptes

ciruls 2007-10-28

Cukini kabatiņas ar sieru

4 porcijām
250 g ābolu sulas
250 g balzamiko etiķa
1 cukini
2 ēdamk.augu eļļas
4 gabaliņi kazas siera
1 sīpols
1 ķiploka daiviņa
1 ēdamk.sviesta
700 g sagrieztu tomātu


Cepeškrāsni uzkarsē līdz 250 grādiem. Etiķi kopā ar sulu uzvāra. Cukini notīra un sagriež garenvirzienā 8 sloksnītēs.Sagatavotās sloksnītes apcep augu eļļā , pārkaisa ar garšvielām un ļauj nedaudz atdzist. Divas sloksnītes saliek krustām un tajās ietin pa siera gabaliņam. Cep augu eļļā apmēram 5 minūtes. Sīpolu un ķiploku sīki sagriež un cep sviestā. Kad sīpoli kļuvuši zeltaini, pievieno tomātus un sautē apmēram 3 minūtes, pievieno garšvielas. Pasniedzot pārslaka ar ābolu sulas un etiķa maisījumu.


LABU APETĪTI !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Vidējais amerikānis gada laikā patērē pietiekoši daudz kofeīna, kas spētu nogalināt zirgu

Pasākumi

Naivums neiznīks!

Saglabājot  tradīcijas, Muzeju nakts laikā, kas šogad notiks 16. maijā, savas durvis jau IV sezonu apmēklētājiem vērs Latvijas Naivās mākslas muzejs Rīgā, Andrejsalā, Andrejostas ielā 4....