Lasītāju receptes

sigule 2007-10-24

Šveices kartupeļu siers

Sastāvdaļas:
300 g vārītu mizotu kartupeļu
300 g svaiga biezpiena
sāls, saberztas krustnagliņas

Pagatavošana: (laiks: 120 minūtes)

Kartupeļus kopā ar biezpienu samaļ, pieliek sāli, krustnagliņas. Samīca vijīgā mīklā, apsedz, liek 1-2 dienas norūgt. Tad veido mazus apaļus sieriņus un liek zem neliela sloga. Jo ilgāk šis siers gatavināsies, jo garšīgāks tas būs. Sieriņus pasniedz sakārtotus uz salātu lapām, apkaisītus ar sasmalcinātiem lociņiem.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
man tā masa nekādi netaisās rūgt , vai kas vēl nav jāpievieno ? varbūt nedēļu jāgaida ?
25.10.2007. plkst. 14:50

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Menudo zupa, kas ir izslavēta kā līdzeklis pret paģirām, patiesībā ir īpaši populāra Meksikā jaungada rītā. To vāra no liellopa vēdera plēves un teļa kājām, zaļajiem čilli, attīrītiem kukurūzas graudiem un garšvielām. Piedevās parasti iet laima šķēlītes, lielos daudzumos sagriezti čilli un sīpoli, bet pasniedz to kopā ar karstām tortīlas plāceņiem

Pasākumi

Jānis Osis Piemiņas izstāde

Latvijas Nacionālā mākslas muzeja Baltajā zālē (K.Valdemāra ielā 10a, Rīgā) ar turpinājumu Hēges zālē no 2009.gada 15.maija līdz 5.jūlijam būs skatāma gleznotāja Jāņa Oša...