Lasītāju receptes

sigule 2007-10-23

Šveices kartupeļu siers

Sastāvdaļas:
300 g vārītu mizotu kartupeļu
300 g svaiga biezpiena
sāls, saberztas krustnagliņas

Pagatavošana: (laiks: 120 minūtes)

Kartupeļus kopā ar biezpienu samaļ, pieliek sāli, krustnagliņas. Samīca vijīgā mīklā, apsedz, liek 1-2 dienas norūgt. Tad veido mazus apaļus sieriņus un liek zem neliela sloga. Jo ilgāk šis siers gatavināsies, jo garšīgāks tas būs. Sieriņus pasniedz sakārtotus uz salātu lapām, apkaisītus ar sasmalcinātiem lociņiem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Mikroviļņi tika izgudroti pēc tam, kad zinātnieks nogāja gar radara lampu un šokolāde izkusa viņa kabatā

Pasākumi

DIVAS JAUNAS BRITU GRUPAS PAPILDINA POSITIVUS FESTIVĀLA PROGRAMMU

Apstiprināta jaunu mākslinieku piedalīšanās lielākajā mūzikas un mākslas festivālā Baltijā POSITIVUS FESTIVAL, kas 17.-18.jūlijā notiks Salacgrīvā. Tās ir divas  daudzsološas...