Lasītāju receptes

strausakaaja 2008-09-11

Cepti cukīnī D-Itālijas gaumē

Sastāvdaļas:
3 vidēja izmēra cukīnī (lai nav pārauguši un iekšā nav sēklas, miziņa mīksta)
2 ēd.k. gāzēta minerālūdens
30g milti
50g rīvēta pekorīno siera (ciets aitas piena siers)
3 olas
3 ēd.k. sasmalcinātas piparmētru lapas + pētersīļi
sāls, pipari

Pagatavošana:

Sajauc miltus, olas, ūdeni ar sasmalcinātajām garšvielām un sieru, līdz izveidojas viendabīga masa.

Cukīnī sagriež plānās škēlēs un apviļā iepriekš sagatavotajā masā.

Cep lielā eļļas daudzumā.

Tāpat var cept arī burkānus, kartupeļus un sarkanos sīpolus.

Varen gardi!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 07. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Citrusa sodas dzēriens 7-UP tika radīts 1929.gadā; ”7” nosaukumā tika izvēlēts, jo sākotnējais iepakojums bija 7 unces (~200g). „UP” norādīja burbuļu virzienu

Pasākumi

Klajā nāk filmas “RocknRolla” mūzikas izlase

Oktobra sākumā Latvijā izdevniecības “Universal Music” apgādā klajā nākusi jaunākās Gaja Ričija filmas “RocknRolla” mūzikas izlase, kurā ietverti režisora izvēlēti rokmūzikas...