Kartupeļi ar kariju, koksriekstu pienu, kešjū riekstiem un baziliku
Komentāri (1) Augošā secībā | Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem! | ![]() |
Komentāri (1) Augošā secībā | Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem! | ![]() |
Jaunie kartupeļi: 500 g
Kešjū rieksti: 80 g
Zaļie zirnīši: 1 tase
Ķiršu tomāti: 150 g
Tomātu pasta: 2 ēd. k.
Ķimeņu sēklas: ½ tējk.
Kajennas pipari: ½ tējk.
Koriandra pulveris: ½ tējk.
Garam masala: ½ tējk.
Kārba ar kokosriekstu pienu: 400 ml
Svaigs baziliks: 60 g
Eļļa, sāls un pipari
Kaperi, kas tiek lietoti pie ēdieniem, ir ērkšķainie. Tie pārstāv dārzeņu kultūru, kuru zieda ziedpumpuri un augļi satur olbaltumvielas, eļļu un vitamīnus. Tie ir izplatīti Eiropā, Ziemeļamerikā, Ziemeļāfrikā un Indijā
Izbaudījuši solo karjeras veiksmes un nedienas, 2.jūlijā Ņujorkas reperi 50 Cent, Lloyd Banks un Tony Yayo atgriežas ar otro “G-Unit” albumu “T.O.S.: Terminate on Sight” jeb...
Copyright ©2007 www.IrLaiks.lv
17.12.2014. plkst. 21:53