Kartupeļi ar kariju, koksriekstu pienu, kešjū riekstiem un baziliku

Kartupeļi ar kariju, koksriekstu pienu, kešjū riekstiem un baziliku

Jaunos kartupeļus iztvaicē. Lielā pannā uzkarsē divas ēdamkarotes eļļas un apcep ķimeņu sēklas, līdz tās sāk smaržot. Tad tajā pašā eļļā viegli apcep arī kešjū riekstus. Uz pannas liek tvaicētos kartupeļus un samaisa ar eļļu. Tomātu pastu sajauc ar ½ tasi ūdens un pievieno kartupeļiem. Kad šķidrums sāk burbuļot, pieliek klāt ķiršu tomātus un visu karsē 5 – 8 minūtes. Tad pievieno pārējās garšvielas un visu kārtīgi samaisa. Dažus tomātus var saspaidīt ar dakšiņu. Vēl pēc kādām 3 – 5 minūtēm pievieno kokosriekstu pienu un zaļos zirnīšus. Visu karsē, līdz mērce sāk sabiezēt, tad pievieno sāli, piparus un sasmalcinātas bazilika lapiņas. Kartupeļu vietā var likt arī tofu gabaliņus vai bumbiņas. Ēdienu rotā ar bazilika lapiņām  un pasniedz kopā ar rīsiem vai bulguru. Labu apetīti.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
saule
kāpēc interesanti \"kešjū riekstus\" nevar nosaukt par indijas riekstiem? :D
17.12.2014. plkst. 21:53

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 06. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pēc pārēšanās dzirde kļūst mazāk asa

Pasākumi

Jauna CD dziesmu izlase “Uzliec kaut ko bērniem!”

Turpinot sēriju “Uzliec kaut ko…” ir nācis klajā arī pirmais specializētais izdevums “Uzliec kaut ko bērniem!”. Tā ir jautra, saulaina un izklaidējoša dziesmu izlase visai ģimenei....