Ķirbju sēklas ar jūras sāli un garšaugiem

Ķirbju sēklas ar jūras sāli un garšaugiem

Uz pannas uzkarsē olīveļļu un tad uzber garšaugus, samaisa. Tad pievieno ķirbju sēklas un viegli apbrūnina apmēram 3 minūtes. Tad ķirbju sēklas nosusina uz papīra dvieļa, pārkaisa ar sāli,pārslaka ar citronu sulu, samaisa un atdzesē. Labu apetīti.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Košļājamās gumijas košļāšana, griežot sīpolus, ļauj izvairīties no asarām

Pasākumi

Naivums neiznīks!

Saglabājot  tradīcijas, Muzeju nakts laikā, kas šogad notiks 16. maijā, savas durvis jau IV sezonu apmēklētājiem vērs Latvijas Naivās mākslas muzejs Rīgā, Andrejsalā, Andrejostas ielā 4....