Lai pagatavotu bulguru, katliņā apcep sīki sasmalcinātus sīpolus un ķiplokus, tad pievieno bulguru un visu turpina cept apmēram vienu minūti. Tad pārlej ar dārzeņu buljonu un gatavo
Jaunos kartupeļus iztvaicē. Lielā pannā uzkarsē divas ēdamkarotes eļļas un apcep ķimeņu sēklas, līdz tās sāk smaržot. Tad tajā pašā eļļā viegli apcep arī kešjū riekstus. Uz
Lai
pagatavotu šos salātus, ņem apmēram 400 g kātu selerijas un ar dārzeņu mizojamo
nazi, nomizo tām ārējās cietās dzīslas. Tad, izmantojot dārzeņu mizojamo nazi, pa
diagonāli
Uz pannas uzkarsē olīveļļu un tad uzber garšaugus, samaisa. Tad pievieno ķirbju sēklas un viegli apbrūnina apmēram 3 minūtes. Tad ķirbju sēklas nosusina uz papīra dvieļa, pārkaisa ar
1. Sālsūdenī novārītas grūbas notecina un noskalo aukstā ūdenī. Grūbas var aizstāt ar brūnajiem rīsiem vai auzu pārslām.
2. Vienlaicīgi sālsūdenī novāra pupiņas, tad nokāš un
Šis deserts ir izskatīgs, veselīgs un
viegli pagatavojams. Karambolu var ēst svaigu, jo pēc garšas un tekstūras tā
līdzinās ābolam. Šajā receptē tā ir viegli pagatavota un
Šos zaļumu salātus var pagatavot pāris minūšu laikā. Salātus var pasniegt kā atvēsinošu piedevu pie dažādiem asiem Taizemes virtuves ēdieniem vai arī vienlīdz labi tie noderēs
Šie izmeklētie salāti nāk no Taizemes virtuves. Rožu ziedlapiņas ir ne tikai greznas, bet arī garšīgas, tāpēc šos salātus droši var pasniegt izsmalcinātiem gardēžiem un