Lasītāju receptes

amberna 2007-08-20

Ābolu plātsmaize

Sastāvdalas:
1 glāze kefiira
2 glāzes miltu
2 olas
tējkarote sodas
1 glāze cukurs (var mazāk, ja nepatiik salds)
āboli
kanēlis

Olas samaisa ar cukuru, tad maisot pamazāk lej klāt kefiiru un ber miltus. Un jāatcerās piebērt arii karotiiti sodas. Mikla ir gatava (jābūt tādai pašķidrai). Tad ir jānomizo āboli un jāsagriž šķēliitēs. Miklas masu lej uz pannas un saliek virsū ābolu šķēliites. Liek cepeškrāsnii (temperatūra 150 - 200 grādi un cepj 40 min.). Kad cepšanas iet uz beigām, tad vajag uzbērt vēl cukuru un kanēli pāri āboliišiem). Gatavs, kad ir brūnganas maliņas un apakša. Izņem ārā no pliits un atdzesē, kad vēss, tad var ņemt ārā no panniņas, sagriezt un pasniegt ar tēju, kafiju, sulu u.c.

Es personigi nesen uztaisiiju un sanāca ņammiigi. Un pats galvenais tas neprasa daudz laika (piem., ja taisa ar rauga miiklu, tad tas ir ilgāk), un ir ko pasniegt uz galda, kad atnāk ciemiņi.

Labu apetiiti!!!

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Ea šai viltotajai ābolu plātsmaizei krējumu+cukuru un kanēli lieku tad, kad izņemta no cepeškrāsns, jau gatavai. sanāk vēl kŗemīgāka un līdzinās kūkai.Visi vienmēr ir sajūsmā!
03.10.2007. plkst. 16:44

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 12. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Omārus pērk dzīvus, ar abām piestiprinātām spīlēm, lai garantētu to svaigumu

Pasākumi

Mūsdienu deja

Tā pati, ko zinātāji sauc par laikmetīgo deju
Tā pati, kas pamatā mūsdienu dejas izrādēm
Tā pati, kas skaista un veselīga ...