Lasītāju receptes

rituks10 2009-01-18

Latgales pīrāgs

200 g sviesta
2 olas
1 gl. cukura
2 gl. miltu
1/4 gl. piena
1/2 tējk. dzēstas sodas
1/2 L skāba ievārījuma

Visas sastāvdaļas samīca viendabīgā masā. Apm. pusi no mīklas izklāj uz ietaukotas pannas un pārsmērē ar ievārījumu.
Atlikušo mīklu samīca līdz tik stingrai konsistencei , lai ar rupjo rīvi varētu uzrīvēt ievārījuma kārtai. Pīrāgu cep apm. 20 min. 180 grādu temperatūrā.
Pasniedz uzreiz siltu.


Lai garšo !!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 06. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Vidējais amerikānis gada laikā patērē pietiekoši daudz kofeīna, kas spētu nogalināt zirgu

Pasākumi

Tuvojas Starptautiskā garīgās mūzikas festivāla koncerti

11. Starptautiskais garīgās mūzikas festivāls norisināsies no 19. augusta līdz 6. septembrim. Festivāla rīkotājs, Valsts Akadēmiskais koris „Latvija”, iecerējis vairākus muzikālus...