Lasītāju receptes

rituks10 2009-01-18

Latgales pīrāgs

200 g sviesta
2 olas
1 gl. cukura
2 gl. miltu
1/4 gl. piena
1/2 tējk. dzēstas sodas
1/2 L skāba ievārījuma

Visas sastāvdaļas samīca viendabīgā masā. Apm. pusi no mīklas izklāj uz ietaukotas pannas un pārsmērē ar ievārījumu.
Atlikušo mīklu samīca līdz tik stingrai konsistencei , lai ar rupjo rīvi varētu uzrīvēt ievārījuma kārtai. Pīrāgu cep apm. 20 min. 180 grādu temperatūrā.
Pasniedz uzreiz siltu.


Lai garšo !!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Želejā nerekomendē izmantot ananāsu vai kivi, jo tie satur vielas, kas kavē želantīna sabiezēšanu

Pasākumi

„Priecīgus Ziemassvētkus un laimīgu Jauno gadu” visās valodās

Ja Tavi draugi dzīvo Anglijā, Vācijā vai Itālijā nebūs jāpieliek lielas pūles, lai viņus apsveiktu svētkos, bet, ja esi iepazinies ar kādu, kas dzīvo Albānijā, Indonēzijā, Japānā...