Lasītāju receptes

vigato 2008-09-25

Aukstais mannā pudiņš ar mellenēm

1/2 L piena,
7 ēdamk. cukura,
65 g mannas putraimu,
1 ola,
125 g biezpiena,
2 ēdamk. citronu sulas,
1 tējk. rīvētas citrona miziņas,
šķipsniņa sāls,
250 g melleņu



Pienu ar 5 ēdamk. cukura uzvāra. Tajā , nepārtraukti maisot, ber mannu un vāra apm. 5 min. uz vājas uguns.
Atdala olu dzeltenumu no baltuma. Biezpienu izberž caur sietu un sajauc ar olu dzeltenumu, 1 ēdamk. citronu sulas, citrona miziņām un visu pievieno vēl karstai mannas biezputrai.
Olu baltumu puto ar sāli stingrās putās un viegli iecilā viegli atdzesētā mannas pudiņā.
4 deserta trauciņos liek pudiņu un novieto ledusskapī , lai pudiņš sastingst. Mellenes noskalo, nosusina un sajauc ar atlikušo citronu sulu un cukuru, pārsedz ar vāku un liek ledusskapī.
Pudiņus izvieto uz šķīvja un pasniedz ar mellenēm.


LAI GARŠO !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Auglis ar vislielāko kaloriju saturu ir avokado

Pasākumi

Pasmaidi kopā ar Jāni Stībeli

Lai arī sabiedrībā dažbrīd valda ne tik optimistisks noskaņojums, iestājoties pirmajām patiesi siltajām pavasara dienām un piesaulītē pamanot dzeltenās pieneņu galvas, tā vien gribas...