Lasītāju receptes

vigato 2008-09-25

Ķirši ar rudzu maizi

150 g cietas rupja maluma rudzu maizes,
2 ēdamk. šķidra medus,
1 ēdamk. ķiršu liķiera vai ķiršu sīrupa,
400 g ķiršu,
1 ēdamk. rupjā cukura,
200 g salda krējuma,
naža gals kanēļa


Maizei norīvē garozu un gabaliņos sagrieztu , to sadrupina. Maizes drupačas sajauc ar ķiršu liķieri, kanēli un pusi no medus.
Nomazgātus, nosusinātus un atkaulotus ķiršus sajauc ar rupjo cukuru. Saldo krējumu saputo ar atlikušo medu stingrās putās.
4 deserta traukos liek kārtām maizes masu , ķiršus, medus puru krējumu . Katru porciju pārkaisa ar maizes drupačām. Drupačām var pievienot arī 50 g sasmalcinātus lazdu riekstus.


LAI GARŠO !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Iemesls tam, ka medu ir tik viegli sagremot, ir tāds, ka to jau ir sagremojusi bite

Pasākumi

Uzsāk nākamā Positivus festivāla biļešu tirdzniecību

Ceturtdien, 30.oktobrī, tiek uzsākta biļešu iepriekšpārdošana uz 2009.gada POSITIVUS FESTIVĀLU. Baltijā lielākais mūzikas un mākslas festivāls, kuru šogad apmeklēja 18 000...