Lasītāju receptes

vigato 2008-09-24

Brūkleņu pudiņš

400 g brūkleņu,
6 olas,
100 g cukura,
100 g sviesta,
300 g rīvmaizes,
50 g liķiera,
1 ēdamk. sviesta,
1/2 tējk. kanēļa,
4 ēdamk. pūdercukura


Atdala olu baltumus no dzeltenumiem. Sviestu puto ar cukuru , līdz tas kļūst balts. Nepārtraucot putošanu , pa vienam pievieno olu dzeltenumus, kanēli un liķieri.

Pamazām iemaisa rīvmaizi. Tad pievieno veselas, iecukurotas brūklenes un iecilā stingrās putās saputotus , ar pūdercukuru saldinātus olu baltumus.
Liek sataukotā , ar rīvmaizi izkaisītā veidnē un cep apm. 30 min.
Pasniedz ar siltu vai atdzesētu pienu.

LAI GARŠO!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 12. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pie vīna nedrīkst pasniegt taukaino zivju šķirnes

Pasākumi

INTĪMAIS MĀKSLĀ

Ar izstādi Intīmais mākslā muzejs vēlas atjaunot dekoratīvās mākslas un dizaina izstāžu tradīciju, kas dod pārskatu par šajās mākslas nozarēs notiekošajiem procesiem, sniedzot...