Lasītāju receptes

vigato 2008-09-24

Ķirbju pudiņš

400 g ķirbju,
2 āboli,
1 ēdamk. rozīņu,
2 ēdamk. mannas,
2 olas,
2 ēdamk. cukura,
1 ēdamk. sviesta,
1 ēdamk. rīvmaizes,
malts kanēlis


Sagrieztam ķirbja mīkstumam pielej nedaudz ūdens un vāra pusmīkstus, tad pievieno nomizotus , sagrieztus ābolus un vāra , līdz tie mīksti.
Pievieno mazliet cukura. Pieber mannu , samaisa un turpinot maisīt ,karsē apm. 3 min. Masu atdzesē līdz 60 grādiem, pievieno ar cukuru sakultus olu dzeltenumus , rozīnes.
Beigās iecilā saputotus olu baltumus. Veidni ieziež ar sviestu un izkaisa ar rīvmaizi. Ielej pudiņa masu ,liek sakarsētā cepeškrāsnī un cep apm. 30 min.
Pasniedz ar saldajām mērcēm vai ievārījumu.

LAI GARŠO !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Krizantēma, kas Ķīnā un Japānā tiek uzskatīta par svēto ziedu, ir ēdama. Abās valstīs no krizantēmu lapiņām gatavo lieliskus desertus: svaigas lapiņas iemērc sakultu olu un miltu maisījumā, izņem un apmērcē karstā eļļā. Japānā krizantēmas iedalījās ēdamajās un rūgtajās jeb ārstnieciskajās. Šajā augā ir daudz B grupas vitamīnu, askorbīnskābes, karotīnu, minerālsāļu, ogļhidrātu, kā arī liels daudzums olbaltumvielu, it sevišķi lapās

Pasākumi

Warner Bros. izdod filmas “The Dark Knight” mūzikas albumu

Īsi pirms jaunās Betmena filmas “The Dark Knight pirmizrādes Latvijā, mūzikas izdevniecības “Warner Bros.” apgādā klajā nāks filmas oriģinālmūzikas albums....