Lasītāju receptes

vigato 2008-09-24

Ķirbju pudiņš

400 g ķirbju,
2 āboli,
1 ēdamk. rozīņu,
2 ēdamk. mannas,
2 olas,
2 ēdamk. cukura,
1 ēdamk. sviesta,
1 ēdamk. rīvmaizes,
malts kanēlis


Sagrieztam ķirbja mīkstumam pielej nedaudz ūdens un vāra pusmīkstus, tad pievieno nomizotus , sagrieztus ābolus un vāra , līdz tie mīksti.
Pievieno mazliet cukura. Pieber mannu , samaisa un turpinot maisīt ,karsē apm. 3 min. Masu atdzesē līdz 60 grādiem, pievieno ar cukuru sakultus olu dzeltenumus , rozīnes.
Beigās iecilā saputotus olu baltumus. Veidni ieziež ar sviestu un izkaisa ar rīvmaizi. Ielej pudiņa masu ,liek sakarsētā cepeškrāsnī un cep apm. 30 min.
Pasniedz ar saldajām mērcēm vai ievārījumu.

LAI GARŠO !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 12. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Ja buljonam pievieno nedaudz nomazgātas sīpolu plēksnītes, tas iegūs zeltītu nokrāsu

Pasākumi

Mākslas dienas 2009 Latgales Kultūrvēstures muzejā

Kā katru pavasari, arī šogad, visā Latvijā 18.aprīlī ir sākušās un līdz 17.maijam turpināsies Mākslas dienas 2009. Rēzeknē ikviens tiek aicināts „ķert mākslu”, ko tiešā un...