Lasītāju receptes

maigucis 2008-04-22

Burkānu pudiņš

800 g burkānu,
1 gl. piena,
3 olas,
70 g sviesta,
50 g nobriedušas baltmaizes,
sāls,
rīvmaize.
Burkānus notīra , noskalo , apvāra verdošā sālsūdenī. Baltmaizi iemērc siltā pienā , izmērcē , saspaida putriņā , pievieno olu dzeltenumus, kausētu sviestu , sāli un burkānu masu . Visu samaisa pieliek saputotus olu baltumus un izcilā.
Ietauko veidni , apkaisa ar rīvmaizi, liek tajā burkānu masu , pārkaisa ar rīvmaizi , pārliek ar sviesta piciņām .
Cep cepeškrāsnī 25 min. Pasniedz ar kausētu sviestu.
Lai izdodas ,


Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 12. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pie vīna nedrīkst pasniegt taukaino zivju šķirnes

Pasākumi

Olu dāvināšana

Lieldienās raksturīgas dažnedažādākās darbības ar olām. Tās ēd, dāvina, ar tām mainās, spēlē spēles. Olu krāsošana ir salīdzinoši nesena paraža. Tā ieviesusies tikai jaunākos...