Saldie pīrāgi

Vīnogu pīrāgs

Vīnogu pīrāgs (10)

Pagatavošanas laiks 80 minūtes

Paredzēts 6 personām

Pīrāgs grieķu gaumē

Pīrāgs grieķu gaumē (7)

Pagatavošanas laiks 80 minūtes

Paredzēts 6 personām

Pīrāgs - halva

Pīrāgs - halva (12)

Pagatavošanas laiks 60 minūtes

Paredzēts 6 personām

Pīrāgs ar mellenēm

Pīrāgs ar mellenēm (6)

Pagatavošanas laiks 30 minūtes

Paredzēts 8 personām

Bulgāru pīrāgs

Bulgāru pīrāgs (6)

Paredzēts 4 personām

Ābolu pīrāgs

Ābolu pīrāgs (4)

Paredzēts 5 personām

Saldais pīrāgs ar džemu

Saldais pīrāgs ar džemu (4)

Paredzēts 6 personām

Aveņu pīrāgs

Aveņu pīrāgs (4)

Pagatavošanas laiks 30 minūtes

Paredzēts 6 personām

Biskvīta pīrāgs

Biskvīta pīrāgs (3)

Pagatavošanas laiks 30 minūtes

Paredzēts 4 personām

Marmora pīrāgs

Marmora pīrāgs (5)

Pagatavošanas laiks 80 minūtes

Paredzēts 16 personām

Kazeņu pīrāgs

Kazeņu pīrāgs (2)

Olu baltumus atdaliet no dzeltenumiem. Olu baltumus sakuliet. Sviestu sakuliet ar cukuru. Pievienojiet olu dzeltenumiem un samaisiet. Pievienojiet izsijātus miltus ar cepamo pulveri, kazenes un olas
Citrona pīrāgs

Citrona pīrāgs (2)

Pagatavošanas laiks 55 minūtes

Paredzēts 6 personām

Mandeļu pīrāgs

Mandeļu pīrāgs (3)

Paredzēts 10 personām

Burkānu kekss

Burkānu kekss

Pagatavošanas laiks 90 minūtes

Paredzēts 12 personām

"Bites kodiens"

"Bites kodiens" (5)

Pagatavošanas laiks 80 minūtes

Paredzēts 6 personām

Biezpiena pīrāgs

Biezpiena pīrāgs (5)

Pagatavošanas laiks 110 minūtes

Paredzēts 6 personām

Vasaras pīrāgs

Vasaras pīrāgs (5)

Pagatavošanas laiks 75 minūtes

Paredzēts 8 personām

Ejošais pīrāgs

Ejošais pīrāgs (7)

Pagatavošanas laiks 60 minūtes

Paredzēts 8 personām

Gaisīgais pīrāgs no ievārījuma

Gaisīgais pīrāgs no ievārījuma (1)

Pagatavošanas laiks 30 minūtes

Paredzēts 4 personām

Pīrāgs ar mandelēm

Pīrāgs ar mandelēm (1)

Pagatavošanas laiks 90 minūtes

Paredzēts 8 personām

Translate

Šodien

2019. gada 19. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Taizemē un Dienvidķīnā ēdiens satur daudz garšvielu un speciju, tāpēc rīsus šajās zemēs parasti gatavo bez sāls, lai tie kontrastētu ar garšvielām bagātajiem ēdieniem

Pasākumi

Izglītības programma Mākslas stilu un virzienu skola Laikmetīgā māksla

2008.gada 17.septembrī Latvijas Nacionālajā mākslas muzejā atsākas lekcijas Mākslas stilu un virzienu skolā. Šoreiz mūsu uzmanības centrā ir LAIKMETĪGĀ MĀKSLA. Nodarbības notiks...