Lasītāju receptes

vigato 2008-09-27

Vaniļas pudiņš

200 g kviešu maizes,
1 gl. piena,
3 ēdamk. cukura,
2 olas,
1/2 tējk.vanilīna,
1 tējk. sviesta,
2 ēdamk. pūdercukura

Maizi sagriež mazos gabaliņos , apkaltē. Olas sakuļ ar cukuru un pienu , pievieno vanilīnu. sajauc ar apkaltēto maizi, liek ar sviestu ieziestā veidnē un vāra ūdens peldē apm. 30 min.
Gatavo pudiņu sagriež gabaliņos un apkaisa ar pūdercukuru.

LAI GARŠO !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Tortu un kūku klasifikācija tiek veikta pēc tortes sastāvā ietilpstošo izcepto pusfabrikātu tipa. Tortes mēdz būt: biskvīta, smilšu, kārtainās, plaucētās, riekstu, cukura, biezpiena, vafeļu un kombinētās. Praktiski visu sastāvā ietilpst cukurs, milti un olas, bet medus tortēs ietilpst medus. Bez pamatsastāvdaļām tortei var pievienot praktiski jebko: sviestu, krējumu, riekstus, augļus, alkoholiskos dzērienus (konjaku, vīnu), specijas un tamlīdzīgi

Pasākumi

Augusta beigās sāksies Tēlniecības kvadriennāle RĪGA 2008 - VAIRĀKUMA DIKTATŪRA

No 29. augusta līdz 10. oktobrim Rīgā notiks Tēlniecības kvadriennāle RĪGA 2008 - VAIRĀKUMA DIKTATŪRA, kas ir viens no nozīmīgākajiem šī gada mākslas pasākumiem Latvijā, ietverot...