Lasītāju receptes

vigato 2008-09-26

Olu krēma un šerija pudiņš

( 6 porc.)
4 olu dzletenumi,
1/2 gl. cukura,
nepilna tējas gl. salda šerija,
nepilna gl. saldā krējuma

Lielā traukā ieliek olu dzeltenumus , pievieno cukuru un puto, līdz masa kļūst ļoti gaiša un bieza.
Pielej šeriju , liek ūdens peldē uz uguns un puto, līdz masa vismaz divkārt palielinājusies.
Noņem no uguns, liek traukā ar aukstu ūdeni un puto , līdz masa atdzisusi.
Atsevišķi saputo krējumu , pievieno olu masai un visu viegli samaisa.
Liek nelielās glāzēs vai citos deserta traukos. Sastindzina un pasniedz.


LAI GARŠO !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 12. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pērles izkūst etiķi

Pasākumi

Apkopots žūrijas vērtējums Latvijas Mūzikas Ierakstu Gada Balvas pirmajai kārtai

Latvijas skaņu ierakstu producentu, izdevēju un izplatītāju apvienība (LaMPA) paziņo, ka  ir apkopots žūrijas vērtējums Latvijas Mūzikas Ierakstu Gada Balvas pirmajai kārtai. LaMPA...