Lasītāju receptes

vigato 2008-09-24

Biezpiena sacepums ar āboliem

750 g ābolu,
4 olas,
150 g smalkā cukura,
1 citrona rīvēta miziņa,
1 pac. vaniļas cukura,
500 g liesa biezpiena,
125 g mannas putraimu,
1/2 pac. cepamā pulvera,
sāls,
nedaudz citronu sulas


Ābolus nomizo un sagriež 4 daļās , izgriež serdi un sagriež plānās šķēlītēs. Saputo olu dzeltenumus ar cukuru , līdz cukurs izšķīdis, pievieno citrona miziņu un vaniļas cukuru.
Pēc tam pievieno biezpienu , mannu, cepamo pulveri un iejauc mīklu. Olu baltumus ar sāli un citronu sulu puto stingrās putās un pievieno biezpiena masai, mīklā iecilā ābolus.

Masu liek ar taukvielām ieziestā un ar rīvmaizi izkaisītā veidnē. Cep sakarsētā cepeškrāsnī apm. 40 min.
Pasniedz ar karstu vaniļas mērci.


LAI GARŠO !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Baltais vīns iederas pie „baltās” gaļas (vistas, tītara, zivs, delikatesēm no jūras veltēm, piena sivēnam)

Pasākumi

Septembrī Vācijā izdos Ellas singlu “Welcome To The Club”

Jau 9.septembrī vācu deju mūzikas leibls “Deutche Dance Records“ plāno izdot latviešu dziedātājas Ellas pirmo singlu “Welcome To The Club”....