Lasītāju receptes

vigato 2008-09-23

Biezpiena pudiņš

400 g biezpiena,
100 g žāvētu bumbieru,
2 ēdamk. cukura,
3 olas,
2 ēdamk. miltu vai mannas,
1 gl. piena,
30 g salda krējuma,
citrona esence


Biezpienu samaļ vai izberž caur sietu. Bumbierus sagriež un nedaudz pavāra. Olu dzeltenumus sakuļa ar cukuru.
Biezpienam pievieno dzeltenumus , bumbierus, miltus un siltu pienu. Visu samaisa un beigās iecilā saputotus olu baltumus.
Pudiņa masu liek veidnē , kas ieziesta ar sviestu un karsē ūdens peldē apm. 40 min., līdz pudiņš sarec.
Pasniedz karstu vai atdzesētu ar ievārījumu, ogām vai saldajām mērcēm.

LAI GARŠO !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Mīnus 40 grādu temperatūrā pēc Celsija cilvēks zaudē aptuveni 14,4 kalorijas stundā elpojot

Pasākumi

Ella izsludina dejotāju konkursu

Dziedātāja Ella sadarbībā ar kustību studiju ‘ES’ izsludina konkursu uz dalību jaunā deju grupā, kura uzstāsies Ellas koncertos....