Lasītāju receptes

moka 2008-07-14

Īrisu - kukurūzas nūjiņu saldā desa

200-250 g kukurūzas nūjiņu
1 kg īrisu
250 g sviesta
1 TK citronskābes


Lielu katlu liek uz uguns, pievieno sviestu, īrisus un maisot kausē. Masai pievieno 1 tējkarotē vārīta ūdens izšķīdinātu citronskābi, labi izmaisa. Tad pakāpeniski iemaisa kukurūzu. Noņem no plīts un ietin folijā, cepjamajā papīrā vai ieliek vienkāršā plastikāta maisiņā. Desu atdzesē un pasniedz, kad sastingusi. Desa ir skaisti dzeltena, ar patīkamu skābumiņu.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pasaules rekords alkoholisko dzērienu lietošanā pieder Luksemburgai

Pasākumi

Uzsāks nākamā Positivus festivāla biļešu tirdzniecību

Pēc ilgākas gaidīšanas tiek uzsākta biļešu iepriekšpārdošana uz 2009.gada POSITIVUS FESTIVĀLU. Festivāls notiks 2009.gada 17. un 18.jūlijā Salacgrīvā. Baltijā lielāko mūzikas un...