Lasītāju receptes

ligatt 2008-05-08

Augļu kompots un Mascarpone siera putas

Vajadzēs:
1 neliels ananāss
2 sarkanie apelsīni
1 nogatavojies mango auglis
Billington Sugarcrystals for Coffee Lovers cukurs
Acetum balzamiko etiķis ar zemeņu garšu

Mascarpone siera putas
250 g Mascarpone siera
1 1/2 ēdamkarote Nomu saldā cukura maisījuma

Sajauciet Nomu cukuru kopā ar Mascarpone sieru un ievietojiet ledusskapī apmēram uz 2 h pirms pasniegšanas. Nomizojiet un sagrieziet augļus biezās šķēlēs un pēc tam sagrieziet kubiņos. Uzlieciet augļus paplātē uz cepamā papīra un pārkaisiet Sugarcrystals cukuru. Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 270 grādiem (grila režīmā). Ievietojiet paplāti cepeškrāsnī, ņemiet ārā, kad cukurs sāk izkust. Augļus servē atbilstošos traukos, virsū liek Mascarpone putas un pievieno nedaudz balsamico ar zemeņu garšu.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 18. februārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Diētiskā kola tika izgudrota 1982.gadā

Pasākumi

Kristofs Vilibalds Gluks „ORFEJS un EIRIDĪKE”

24. janvārī plkst. 20:00 kinoteātrī Parex Plaza Ņujorkas Metropolitan operas tiešraides sēriju  turpinās Kristofa Vilibalda Gluka opera Orfejs un Eiridīke ar Danielu de Nīsu Eiridīkes...