Lasītāju receptes

ligatt 2008-05-08

Augļu kompots un Mascarpone siera putas

Vajadzēs:
1 neliels ananāss
2 sarkanie apelsīni
1 nogatavojies mango auglis
Billington Sugarcrystals for Coffee Lovers cukurs
Acetum balzamiko etiķis ar zemeņu garšu

Mascarpone siera putas
250 g Mascarpone siera
1 1/2 ēdamkarote Nomu saldā cukura maisījuma

Sajauciet Nomu cukuru kopā ar Mascarpone sieru un ievietojiet ledusskapī apmēram uz 2 h pirms pasniegšanas. Nomizojiet un sagrieziet augļus biezās šķēlēs un pēc tam sagrieziet kubiņos. Uzlieciet augļus paplātē uz cepamā papīra un pārkaisiet Sugarcrystals cukuru. Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 270 grādiem (grila režīmā). Ievietojiet paplāti cepeškrāsnī, ņemiet ārā, kad cukurs sāk izkust. Augļus servē atbilstošos traukos, virsū liek Mascarpone putas un pievieno nedaudz balsamico ar zemeņu garšu.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 28. maijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Kulināro grāmatu, kuru receptes nāk no līdzenumiem, nesanāk pagatavot īpaši garšīgas kalnos un otrādi. Ēdiens, ko gatavo līdzenuma iedzīvotāji no grāmatām, ko sarakstījuši augstāk virs jūras līmeņa dzīvojoši cilvēki, izjūk, bet kalnos dzīvojošiem iedzīvotājiem nāktos ēst neizvārītu ēdienu, ja viņi stingri sekotu līdzi receptēs norādītajam. Te vainojama atšķirība atmosfēras spiedienā, kas kalnos liek ūdenim uzvārīties pie zemākas temperatūras

Pasākumi

Septembrī Vācijā izdos Ellas singlu “Welcome To The Club”

Jau 9.septembrī vācu deju mūzikas leibls “Deutche Dance Records“ plāno izdot latviešu dziedātājas Ellas pirmo singlu “Welcome To The Club”....