Lasītāju receptes

ligatt 2008-04-25

Rabarberi brivdienas

Vajadzes:
30 g cukura
50 g rabarberu
5 g zelatina
vanilas merci (atrajiem un nepacietigajiem - Vanilas pienu)
citrona mizinu

Rabarberus notira, sagriez gabalinos, pievieno citrona mizinu un neliela udens daudzuma vara, lidz tie miksti, tad izkas. Iegutajam novarijumam pievieno uzbriedinatu un sagatavoto zelatinu. Atseviski vara cukura sirupu un savieno ar sagatavoto zelatinu un uzmanigi maisot, karse, kamer zalatins izkust. Pec tam lej deserta traucinos un atdzese, pasniedz ar vanilas merci.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 22. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Par spīti stereotipiem, saldais ēdiens maltītes sākumā nemaz nav tik kaitīgs. Kā uzskata daži dietologi, torte vai kūka var nospēlēt savdabīgu antiaperitīva lomu, nomierinot „vilka apetīti”. Viss ir atkarīgs no tā, cik izsalcis esat un cik sen esat pēdējo reizi ēdis. Ja ir izlaista kāda ēdienreize, uzsāciet maltīti ar dažiem šokolādes gabaliņiem, pāris konfektēm, tortes gabaliņa, dažām karotēm ievārījuma vai saldējuma. Tas paātrinās glikozes piesātināšanos asinīs, samazinās bada sajūtu un pasargās no pārēšanās

Pasākumi

R’n’R minifestivāls „United By Rock”

10., un 11. jūlijā notiks pirmais R’n’R minifestivāls „United By Rock”.
Pāsakuma autore ir R’n’R sabiedrotā Evita Pula, un ar viņas gādību uz
skatuves kāps ne tikai pašmāju,...