Lasītāju receptes

ligatt 2008-04-25

Rabarberi brivdienas

Vajadzes:
30 g cukura
50 g rabarberu
5 g zelatina
vanilas merci (atrajiem un nepacietigajiem - Vanilas pienu)
citrona mizinu

Rabarberus notira, sagriez gabalinos, pievieno citrona mizinu un neliela udens daudzuma vara, lidz tie miksti, tad izkas. Iegutajam novarijumam pievieno uzbriedinatu un sagatavoto zelatinu. Atseviski vara cukura sirupu un savieno ar sagatavoto zelatinu un uzmanigi maisot, karse, kamer zalatins izkust. Pec tam lej deserta traucinos un atdzese, pasniedz ar vanilas merci.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sarkanais vīns labi piederas pie „tumšās” gaļas (jēra gaļas, cūkgaļas, liellopu gaļas, medījuma, truša gaļas, pīles gaļas)

Pasākumi

Drakula. Svešās asinis

Dzimis no tālās Transilvānijas leģendām, iemūžināts šausmu literatūras klasikā un kļuvis par kino ikonu, grāfa Drakulas tēls Dailes teātra izrādē būs ievīts apokaliptiskā...