Lasītāju receptes

Avotkreses un spargela sorberts ar baltvina tvaicetiem rabarberiem

ligatt 2008-04-25

Avotkreses un spargela sorberts ar baltvina tvaicetiem rabarberiem

Vajadzes:
rabarberus
cukuru un pudercukuru
baltvinu
avotkreses
spargelus
maskarpones sieru
sokoladi

Rabarberus siki sagriez gabalinos, pievieno cukuru un saute baltvina.
No avotkresem un spargeliem iegust sulu, ko iemaisa cukura sirupa un salde saldetava, ik pa pusstundai apmaisot.
Maskarpones sieram pievieno rivetu sokoladi un pudercukuru. To visu samaisa un pasniedzot veido bumbinas. So desertu var pasniegt ari siltu, kad rabarberu ''kiselis'' ir nesen varits. Maskarpones krema vieta var savelt kadu saldejuma bumbinu.
Dekore ar spilgti dzelteniem smilkskerksku ievarijuma ''punktiniem''.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 07. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Zemesriekstu eļļu tiek izmantota zemūdenēs, jo tā ir bez smaržas, līdz sasniedz 230 grādu temperatūra

Pasākumi

Konkurss "Atpazīsti slavenību un laimē CD" noslēdzies

Sveiks, lasītāj!
Šovakar Latvijas Nacionālajā teātrī notiks koncertsērijas “Mana dziesma Latvijai” pirmizrāde. Muzikālo noskaņu dažādība virmos uz skatuves vietā, kur pirms 90...