Lasītāju receptes

d_kundze 2008-04-20

Zaļais brivdienu pudiņš

Sastāvdaļas:
3 kivi
200 g gaišās ērkšķogas
200 g gaišās vīnogas
250 ml ābolu sula
80 g cukurs
1 paciņa vaniljas pudiņa pulvera
200 g baltais saldejums


Kivi sagriež gabaliņos,ērkškogas notīra, vīnogas sadala pa ogai.
Sulu,cukuru sajauc ar pudiņa pulveri un uzvāra. Pēc tam ātri sajauc ar augļiem un ogām, sadala 4 porciju traukos un atdzesē ledusskapī.

Pasniedz ar saldējumu-es parasti pasniedzu ar vaniļas saldējumu:) Lai garsho!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pērles izkūst etiķi

Pasākumi

„Komutatora” piedāvājumā šonedēļ – „Muskuļdarbināmie mehānismi”

4. gadsimtā pirms mūsu ēras Maķedonijas karaļa Filipa kara inženieris Poseidons izgudroja torni ar muskuļdarbināmu piedziņu, kuru no iekšpuses darbināja cilvēki. ...