Lasītāju receptes

d_kundze 2008-04-20

Zaļais brivdienu pudiņš

Sastāvdaļas:
3 kivi
200 g gaišās ērkšķogas
200 g gaišās vīnogas
250 ml ābolu sula
80 g cukurs
1 paciņa vaniljas pudiņa pulvera
200 g baltais saldejums


Kivi sagriež gabaliņos,ērkškogas notīra, vīnogas sadala pa ogai.
Sulu,cukuru sajauc ar pudiņa pulveri un uzvāra. Pēc tam ātri sajauc ar augļiem un ogām, sadala 4 porciju traukos un atdzesē ledusskapī.

Pasniedz ar saldējumu-es parasti pasniedzu ar vaniļas saldējumu:) Lai garsho!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Japānā ir tradīcija, ka suši, ko speciāli Tev pagatavojušas pavāra siltās rokas, ir jāēd ar rokām. Turklāt, tas ir kā uzslava un cieņa pavāram, it īpaši, ja suši Jūsu acu priekšā ir pagatavojis ēstuves saimnieks. Šī tradīcija saucas angliski „skinship” – kontakts caur ādu

Pasākumi

12. Starptautiskais garīgās mūzikas festivāls

12. Starptautiskais garīgās mūzikas festivāls norisināsies no š.g. 19. augusta līdz 3. septembrim. Jau tradicionāli Valsts Akadēmiskais koris „Latvija” saviem klausītājiem ir...