Lasītāju receptes

d_kundze 2008-03-17

Karaliskā Lieldienu pasha

Drīz klāt būs Lieldienas,tāpēc padalishos ar savu muuziigo kaarumu,ko gatavoju shiem svetkiem!

1.5 kg biezpiens
150 g gaišās rozīnes
150 g tumšās rozīnes
200 g dažādu augļu sukādes
2 citroni
4 olas
200 g sviests
200 g cukurs
200 g saldais krējums

Izkausē sviestu un pievieno cukuru. Maisa līdz tas izkusis. Pievieno biezpienu un turpina masu karsēt. Pievieno olas, rozīnes un sukādes, piespiež citronu sulu un pierīvē citrona miziņu. Turpina nepārtraukti maisīt, līdz masa sāk vārīties. Ņem trauku nost no uguns un atdzesē, ik pa brīdim masu apmaisot. Kad tā atdzisusi, pievieno saputotu krējumu. caurdurī ieliek marli vai lina audumu un ielej biezpiena masu. Masu tur zem sloga no 12 līdz 24 stundām vēsā vietā.

Pirms pasniegšanas pashu uzliek uz apaļa šķīvja un dekorē ar pirmajiem pavasara ziediem vai šokolādi.

Es dazkaart uzziedinu pirmaas narcises un to ziedinju salieku apkaart:) Izbaudiet un pagatavojiet!

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Asja
Paldies parecepti, man nav skaidrs, par krējumu,jāsaputokā putukrējums?
08.04.2008. plkst. 15:55

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Krokuss – pati dārgākā garšviela pasaulē. Pat niecīgs krokusa daudzums piedod produktiem zeltīti dzeltenīgu krāsu un brīnišķīgi savdabīgu garšu

Pasākumi

Biļetes uz Avrilas Lavinjas koncertu sāks tirgot 4. februārī

Koncertaģentūra „FBI” informē: biļetes uz populārās kanādiešu dziedātāja Avrilas Lavinjas koncertu sāks tirgot 4. februārī no plkst. 10.00 visās „Biļešu servisa” kasēs un...