Lasītāju receptes

d_kundze 2008-01-10

Biezpienkuucinja "Njamm"

500 g liess biezpiens
350 – 500 g liess jogurts
sauja zemenes
sauja krāsainās ananāsu lapiņas
sauja žāvētas aprikozes
sauja dzelteno rozīņu
1 paciņa vanilīna cukura
2 paciņas želatīna
Pārliešanai:
svaigas vai saldētas zemenes
cukurs
Jogurtu sajauc ar biezpienu un sakuļ ar blenderi. Augļus sagriež, iemaisa biezpiena masā. Pievieno vaniļas cukuru.
Želatīnu aplej ar aukstu ūdeni, uzbriedina, izkausē karstā ūdens peldē. Izkusušo želatīnu sajauc ar biezpiena masu un liek ledusskapī. Gatavu saliek trauciņos, aplej ar zemeņu masu.
Zemeņu masa: zemenes sablenderē ar cukuru.
P.S.
Nu taa vien skiet,ka jadodas uz virtuvi atkal,lai nokostu veel kaadu gabalinju no biezpienkuucinjas.....:)

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Krizantēma, kas Ķīnā un Japānā tiek uzskatīta par svēto ziedu, ir ēdama. Abās valstīs no krizantēmu lapiņām gatavo lieliskus desertus: svaigas lapiņas iemērc sakultu olu un miltu maisījumā, izņem un apmērcē karstā eļļā. Japānā krizantēmas iedalījās ēdamajās un rūgtajās jeb ārstnieciskajās. Šajā augā ir daudz B grupas vitamīnu, askorbīnskābes, karotīnu, minerālsāļu, ogļhidrātu, kā arī liels daudzums olbaltumvielu, it sevišķi lapās

Pasākumi

Ziemassvētki tad un tagad

Ziemassvētki – laiks, kad diena ir visīsākā un nakts – visgarākā. Pēc Ziemassvētkiem saulīte sāk atgriezties un dienas stiepjas garākas....