Semifredo kūka ar ķiršiem

Komentāri (3) Augošā secībā

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
zuzii
man ari nesanaca,ar recepti kautkas nau apaksa cieta ka akmens,nevar sagriezt,augsa pa skidru varbut tiesam zelantinu vajadzeja un mazak sokoladi lai var sagriezt,ta garsigi,bet baiga kepa ar pasniegsanu.
29.05.2012. plkst. 10:11
njamma
Kuka garšīga,bet nesanāca kā bildē.izņēmu no saldētavas,patureju 20 min,aukša palika šausmigi miksta,apaksu vispār nevarēja sagriest,cieta.Varbūt augšai varetu pielikt želantīnu un apakšai pietiktu ar 100g šokolades un vairak sviesta,apaksa grūti sadalit.
01.08.2010. plkst. 16:27
Baigi garšīgi!! Maskarponi var aizstāt ar biezpiena masu, ja vēlas ko diētiskāku!!
05.12.2008. plkst. 13:46

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 19. februārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Vaniļa, mokka kafija, šokolāde un kanēlis tiek uzskatīti par „smagiem” un nepiemērotiem vīna pavadoņiem, kaut arī to smarža un nianses piemīt dažādu vīnu aromātos

Pasākumi

Lailas Pakalniņas īsfilma konkursa skatē prestižajā Kannu kinofestivālā!

Nacionālais Kino centrs ar lielu prieku informē, ka latviešu kinorežisores Lailas Pakalniņas īsfilma ir viena no tām izredzētajām deviņām visas pasaules īsfilmām, kas izvēlētas...