Šokolādes putas

Šokolādes putas

Šokolādi izkausē karsta ūdens peldē. Saldo krējumu katliņā uzkarsē un tad iemaisa izkausētajā šokolādē. Visu labi samaisa, līdz masa sāk sabiezēt.
Olu baltumus sakuļ stingrās putās, kulšanas beigās pievieno pūdercukuru. Kad putas kļuvušas stingras, tās ļoti uzmanīgi, apļveida kustībām, ar koka karoti iecilā šokolādes masā. Šokolādes putu masu liek porciju trauciņos un atdzesē vismaz vienu stundu. Labu apetīti.

Komentāri (2)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Gardais
Tik garšīgi izskatās! :-D
27.09.2013. plkst. 21:18
To gan labprat pameginasu
18.10.2008. plkst. 20:31

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 19. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Tortu un kūku klasifikācija tiek veikta pēc tortes sastāvā ietilpstošo izcepto pusfabrikātu tipa. Tortes mēdz būt: biskvīta, smilšu, kārtainās, plaucētās, riekstu, cukura, biezpiena, vafeļu un kombinētās. Praktiski visu sastāvā ietilpst cukurs, milti un olas, bet medus tortēs ietilpst medus. Bez pamatsastāvdaļām tortei var pievienot praktiski jebko: sviestu, krējumu, riekstus, augļus, alkoholiskos dzērienus (konjaku, vīnu), specijas un tamlīdzīgi

Pasākumi

Šis tas par Lieldienām

Kad cilvēki sāka ēst olas?

Ja cilvēki spiesti ilgāku laiku pavadīt džungļos vai uz neapdzīvotas salas, viņiem jāēd, kas pagadās. Droši vien arī senais cilvēks, nokļuvis līdzīgā...