Zemeņu granita

Zemeņu granita

Siltu ūdeni kopā ar cukuru sakuļ blenderī, līdz cukurs izkusis. Tad pievieno sagrieztas zemenes, svaigu citronu sulu un sastrādā visu vienmērīgā masā. Maisījumu ielej lēzenā traukā, nosedz ar pārtikas plēvi  un ievieto saldētavā uz 5 – 12 stundām. Tad izņem no saldētavas un 10 minūtes patur istabas temperatūrā. Pēc tam masu sasmalcina ar dakšiņu, liek piemērotos trauciņos un pasniedz. Labu apetīti.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
gandrīz vai saldējums
22.08.2008. plkst. 13:15

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 24. maijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Galvenais iemesls, kāpēc rīsi tiek audzēti appludinātos rīsa laukos, ir nezāļu iznīdēšanai. Patiesībā rīsi spēj augt arī sausās teritorijās

Pasākumi

11. Starptautiskais Ledus skulptūru festivāls notiks MĪLAS GALAKTIKĀ

Jelgavas Pilsētas Dome un pašvaldības aģentūra „Kultūra” jau vienpadsmito reizi organizē Starptautisko Ledus skulptūru festivālu, kas notiks 2009. gada 9. – 15. februārim.
Līdz 14....