Zemeņu granita

Zemeņu granita

Siltu ūdeni kopā ar cukuru sakuļ blenderī, līdz cukurs izkusis. Tad pievieno sagrieztas zemenes, svaigu citronu sulu un sastrādā visu vienmērīgā masā. Maisījumu ielej lēzenā traukā, nosedz ar pārtikas plēvi  un ievieto saldētavā uz 5 – 12 stundām. Tad izņem no saldētavas un 10 minūtes patur istabas temperatūrā. Pēc tam masu sasmalcina ar dakšiņu, liek piemērotos trauciņos un pasniedz. Labu apetīti.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
gandrīz vai saldējums
22.08.2008. plkst. 13:15

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 10. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Želejā nerekomendē izmantot ananāsu vai kivi, jo tie satur vielas, kas kavē želantīna sabiezēšanu

Pasākumi

Pirmais Vislatvijas repmūzikas maratons „Prove It”

10. jūlijā klubā „Indigo” norisināsies repa maratons „Prove It”, kas
kļūs par nozīmīgu latviešu repa izpildītāju satikšanās vietu un īstiem
svētkiem visiem šīs mūzikas...