Kārtainais pīrāgs

Kārtainais pīrāgs

Mīklu izrullējiet 2 plāksnēs. Ieziediet ar olu baltumiem un apberiet ar 2 ēd.k. cukura. Lieciet uz pannas, kas ieziesta ar sviestu un izkaisīta ar miltiem, un cepiet 15 min. Atdzesējiet. Izklājiet cepšanai paredzētu formu ar pergamentu un virsū lieciet biskvītu.

No zemenēm 8 ogas atlieciet. 1/3 daļu ogu sagrieziet. No pārējās zemenēs sasmalciniet, līdz iegūstat biezeni. Pievienojiet 3 ēd.k. cukura, rīvētu citrona miziņu, izspiestu citronu sulu (no 1 citrona) un želatīnu, kas uzbriedināts aukstā ūdenī un pēc tam izkausēts karsta ūdens peldē. Saldo krējumu sakuliet un arī pievienojiet masai. Kātīgi samaisiet. Šo krēmu lieciet uz biskvītiem un virsū lieciet ogas. Apsedziet ar otru biskvītu un saspiediet. Lieciet uz 1 stundu ledusskapī. Izņemiet no formas, atdaliet papīru, sagrieziet un pasniedziet.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Smalks auksto ēdienu, desertu un atspirdzinošo dzērienu noformējums – ledus kubiki ar ziediem: salieciet ledum paredzētās formās ziediņus no asinszāles, liepas, jāņogulāja, irbenes , piparmētru lapas, aplejiet ar siltu vārītu ūdeni un sasaldējiet

Pasākumi

Liepāja izsludina publisku Eiropas Kultūras galvaspilsētas projekta ideju konkursu

Liepājas pilsētas pašvaldības iestāde „Kultūras pārvalde” (Liepājas Kultūras pārvalde) izsludina projekta „Liepāja - Eiropas Kultūras galvaspilsēta 2014” ideju konkursu. Konkurss...