Pīrāgs ar riekstiem un žāvētiem augļiem

1. Izsijātus miltus sajauciet ar sagrieztu sviestu, pievienojiet 100 g cukura un olu dzeltenumus un samaisiet. Mīklu ietiniet pārtikas plēvē un atdzesējiet 30 min. Gatavu mīklu izrullējiet un lieciet uz panna, kas ieziesta ar sviestu un izkaisīta ar miltiem.
2. Mīklu ieziediet ar ievārījumu un sakarsētā cepeškrāsnī cepiet, līdz biskvīts ir pusgatavs.
3. Olas baltumus sakuliet ar cukuru. Biskvītu atdzesējiet un ieziediet ar sakultajiem olas baltumiem.
4. Žāvētos augļus iemērciet karstā ūdenī, applaucējiet, apžāvējiet un sasmalciniet.
5. Lieciet riekstus un žāvētos augļus uz olu baltumiem un cepiet 200 oC, līdz paliek brūngani.
6. Pasniedziet sagrieztu.