Mandeļu pīrāgs ar mežlokiem

Mandeļu pīrāgs ar mežlokiem

No cukura un cukurūdens pagatavojiet biezu sīrupu. Pievienojiet sviestu un mandeles un kārtīgi sajauciet. Lieciet mīklu uz pannas, kas ieziesta ar sviestu un izkaisīta ar miltiem, un cepiet 150 oC 20 min. Biskvītu atdzesējiet, sagrieziet rombiņos, dekorējiet ar putukrējumu un mežlokiem un pasniedziet.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
šitais pats kūst uz mēles ,
09.08.2007. plkst. 08:30

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Par spīti stereotipiem, saldais ēdiens maltītes sākumā nemaz nav tik kaitīgs. Kā uzskata daži dietologi, torte vai kūka var nospēlēt savdabīgu antiaperitīva lomu, nomierinot „vilka apetīti”. Viss ir atkarīgs no tā, cik izsalcis esat un cik sen esat pēdējo reizi ēdis. Ja ir izlaista kāda ēdienreize, uzsāciet maltīti ar dažiem šokolādes gabaliņiem, pāris konfektēm, tortes gabaliņa, dažām karotēm ievārījuma vai saldējuma. Tas paātrinās glikozes piesātināšanos asinīs, samazinās bada sajūtu un pasargās no pārēšanās

Pasākumi

Latvijas Nacionālā mākslas muzeja pienesums Eiropas kultūras galvaspilsētai Viļņai

Šī gada Eiropas kultūras galvaspilsētā Viļņā, noslēdzot vienu no nozīmīgākajiem Lietuvas tūkstošgades programmas projektiem, 20.jūnijā notiks svinīga Nacionālās mākslas galerijas...