Ogu pīrāgs

Ogu pīrāgs

Olas dzeltenumus sakuliet ar cukuru un vaniļu. Pievienojiet izsijātus miltus ar cepamo pulveri, kartupeļu cieti, sakultus olu baltumus un samaisiet. Lieciet mīklu uz pannas, kas izklāta ar pergamentu. Pergamentu ieziediet ar sviestu un cepiet 25 min 210 oC. Gatavu biskvītu atdzesējiet.

Lai pagatavotu krēmu, želatīnu iemērciet ūdenī, lai uzbriest, un tad izkausējiet karsta ūdens peldē un atdzesējiet. Ogas (daļu atstājiet dekorēšanai), sasmalciniet, pievienojiet 60 g cukura un samaisiet. Atdzesējiet. 500 g saldā krējuma sakuliet ar 50 g cukura un sajauciet ar želatīnu un ogu biezeni. Biskvītu sagrieziet trīs daļās un aplejiet ar liķieri. Divus biskvītus ieziediet ar krēmu, lieciet vienu uz otra un apsedziet ar trešo biskvītu. Atdzesējiet 4 stundas. Atlikušo saldo krējumu atdzesējiet, sakuliet ar cukuru un ar šādi pagatavoto putukrējumu ieziediet torti. Dekorējiet ar ogām un šokolādi un pasniedziet.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Krizantēma, kas Ķīnā un Japānā tiek uzskatīta par svēto ziedu, ir ēdama. Abās valstīs no krizantēmu lapiņām gatavo lieliskus desertus: svaigas lapiņas iemērc sakultu olu un miltu maisījumā, izņem un apmērcē karstā eļļā. Japānā krizantēmas iedalījās ēdamajās un rūgtajās jeb ārstnieciskajās. Šajā augā ir daudz B grupas vitamīnu, askorbīnskābes, karotīnu, minerālsāļu, ogļhidrātu, kā arī liels daudzums olbaltumvielu, it sevišķi lapās

Pasākumi

29.aprīlī sāksies biļešu tirdzniecība uz Sīla koncertu Rīgā

29.aprīlī visās „Biļešu Servisa” tirdzniecības vietās sāksies biļešu tirdzniecība uz britu dziedātāja un komponista Sīla (Seal) koncertu, kas notiks 29.jūnijā multifunkcionālajā...