Pīrāgs ar rozīnēm un riekstiem

Pīrāgs ar rozīnēm un riekstiem

Sviestu sakuliet ar cukuru, pievienojiet olas dzeltenumus un atkal sakuliet. Pievienojiet sasmalcinātus riekstus, šokolādi un rozīnes. Samaisiet un pievienojiet sakultus olu baltumus, kartupeļu cieti un izsijātus miltus. Lieciet mīklu pannā, kas ieziesta ar sviestu un izkaisīta ar miltiem, un cepiet 30 min 175 oC.

Lai pagatavotu glazūru, šokolādi izkausējiet, pievienojiet pienu un uzsildiet karsta ūdens peldē. Pievienojiet sviestu un samaisiet. Biskvītu atdzesējiet, aplejiet ar ar šokolādes glazūru, sagrieziet un pasniedziet.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
sanita
Bet glazūra bildē izskatās balta nevis šokolādes....
18.09.2008. plkst. 17:05

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sarkanais vīns labi piederas pie „tumšās” gaļas (jēra gaļas, cūkgaļas, liellopu gaļas, medījuma, truša gaļas, pīles gaļas)

Pasākumi

Iznācis jauns Mariannas Feitfulas albums

Arī Latvijas mūzikas veikalos jau parādījies Mariannas Feitfulas jaunais albums “Easy Come, Easy Go”. Albumam ir arī paskaidrojošs apakšnosaukums – “Songs For Music...