Lasītāju receptes

moka 2008-07-14

Lētais kēkss

1. 1 glāze rūgušpiena ( kefīra)
2. 2 glāzes miltu
3. 1 glāze cukura
4. soda+ etiķis
5. rabarberi (vai āboli, magones, kompota augļi)
6. 1 glāze krējuma

Ielej bļodā rūgušpienu, tam pievieno 2 glāzes miltu, kuri samaisīti ar sodu, pieber cukuru un visu samaisa. Tortes formu izsmērē ar eļļu. Formā ielej sagatavoto mīklu. Mīklai pa virsu saliek sagrieztus ābolus (vai uzber magones). Liek cepties. Kad kēkss gatavs, tam pa virsu sagrieztajiem āboliem uzlej krējumu, kurš samaisīts ar cukuru (3 ēd. karotes krējuma + 3 ēd. karotes cukura). Vēl uz 3-5 minūtēm ievieto cepeškrāsnī. Atdzesē, griež un ēd.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Vārīti dārzeņi satur tādu pašu daudzumu A vitamīna kā svaigi

Pasākumi

Basģitāras leģendas Billija Šīhena meistarklase Rīgā

Septembra sākumā Rīgā viesosies viens no mūsdienu ievērojamākajiem basģitāristiem Billijs Šīhens (Billy Sheehan). Otrdien, 2. septembrī, plkst. 17.00 Mūzikas akadēmijas Studentu klubā...