Lasītāju receptes

saulux3 2008-06-09

Dzērveņu - banānu - auzu pārslu smalkmaizītes (kēksi)


300 ml miltu,
300 ml auzu pārslu,
150 ml cukura,
1.5 tējkarote cepamā pulvera,
1 tējkarote sodas,
0.5 tējkarotes sāls,
1 ola,
500 ml saspiestu banānu (5 - 6 banāni),
75 ml kausēta sviesta,
250 ml dzērveņu.

Iesilda krāsni līdz 190º C. Sajauc visus sausos produktus. Sakuļ olu, banānus un izkausēto sviestu, pievieno sausajiem produktiem. Samaisa un iecilā dzērvenes. Pilda ietaukotās kēksa formās (12 gab.). Cep 25 minūtes.


Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sīpoli savu specifisko smaržu iegūst uzsūcot no augsnes sēru

Pasākumi

VĀCU DŽEZS Gētes institūtā Rīgā

Izstāde aptver gan šī mūzikas žanra vēsturi, gan arī aktuālās tendences, stāsta par klubiem un festivāliem, skaņu ierakstu kompānijām un radio lomu, iepazīstina ar atsevišķām...