Citrona kekss

Citrona kekss

Olas baltumus sakuliet. Izkausētam sviestam pievienojiet cukuru un maisiet, līdz cukurs izkūst. Tad pievienojiet sakultos olu baltumus. Pievienojiet rīvētu citrona miziņu (no 1/2 citrona), izsijātus miltus un rozīnes. Samaisiet un pievienojiet olu baltumu-cukura masu. Cepšanai paredzētā formā, kas ieziesta ar sviestu un izkaisīta ar miltiem, lejiet mīklu un cepiet cepeškrāsnī 200 oC 20 min. Gatavu keksu apberiet ar pūdercukuru un pasniedziet.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Liene
un dzeltenumu vari uzcept un pagatavot ka pirmo edienu?
17.11.2011. plkst. 11:57

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2014. gada 02. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Olas satur ne tikai daudz vitamīnu, minerālvielu un olbaltumvielu, bet arī holesterīnu, tāpēc ir prātīgi to lietošanu uzturā samazināt līdz 3 – 4 nedēļā

Pasākumi

Apkopots žūrijas vērtējums Latvijas Mūzikas Ierakstu Gada Balvas pirmajai kārtai

Latvijas skaņu ierakstu producentu, izdevēju un izplatītāju apvienība (LaMPA) paziņo, ka  ir apkopots žūrijas vērtējums Latvijas Mūzikas Ierakstu Gada Balvas pirmajai kārtai. LaMPA...