Citrona kekss

Citrona kekss

Olas baltumus sakuliet. Izkausētam sviestam pievienojiet cukuru un maisiet, līdz cukurs izkūst. Tad pievienojiet sakultos olu baltumus. Pievienojiet rīvētu citrona miziņu (no 1/2 citrona), izsijātus miltus un rozīnes. Samaisiet un pievienojiet olu baltumu-cukura masu. Cepšanai paredzētā formā, kas ieziesta ar sviestu un izkaisīta ar miltiem, lejiet mīklu un cepiet cepeškrāsnī 200 oC 20 min. Gatavu keksu apberiet ar pūdercukuru un pasniedziet.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Liene
un dzeltenumu vari uzcept un pagatavot ka pirmo edienu?
17.11.2011. plkst. 11:57

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2016. gada 27. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Menudo zupa, kas ir izslavēta kā līdzeklis pret paģirām, patiesībā ir īpaši populāra Meksikā jaungada rītā. To vāra no liellopa vēdera plēves un teļa kājām, zaļajiem čilli, attīrītiem kukurūzas graudiem un garšvielām. Piedevās parasti iet laima šķēlītes, lielos daudzumos sagriezti čilli un sīpoli, bet pasniedz to kopā ar karstām tortīlas plāceņiem

Pasākumi

Jauno grupu un izpildītāju konkurss "BLIEZ PA PIRMO"



Jauno grupu un izpildītāju konkurss "BLIEZ PA PIRMO".



DJ Ģirts un DJ Ēriks



19:00; ieeja – 3 lvl

23:00; ieeja bez maksas
...