Citrona kekss

Citrona kekss

Olas baltumus sakuliet. Izkausētam sviestam pievienojiet cukuru un maisiet, līdz cukurs izkūst. Tad pievienojiet sakultos olu baltumus. Pievienojiet rīvētu citrona miziņu (no 1/2 citrona), izsijātus miltus un rozīnes. Samaisiet un pievienojiet olu baltumu-cukura masu. Cepšanai paredzētā formā, kas ieziesta ar sviestu un izkaisīta ar miltiem, lejiet mīklu un cepiet cepeškrāsnī 200 oC 20 min. Gatavu keksu apberiet ar pūdercukuru un pasniedziet.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Liene
un dzeltenumu vari uzcept un pagatavot ka pirmo edienu?
17.11.2011. plkst. 11:57

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2014. gada 25. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Ja uzturā lietosiet pārāk daudz burkānu, kļūsiet oranžs

Pasākumi

Dons + Leila?

Dons ir pabeidzis darbu pie sava jaunā albuma latviešu valodā un īsi pirms tā iznākšanas iepazīstina klausītājus ar “Leilu”....