Angļu kēkss
200g sviesta, 200g cukura, vanilīns, 4 olas, 300g miltu, 3 tējk. cepamā pulvera, ½ tējk. krustnagliņu pulvera, 2 ēd.k. ruma, 150g rozīņu, pa 40g citronu un apelsīnu sukādes,
Kēkss lieliski papildina pēcpusdienas tēju vai punšu, jo ir sulīgs un vienlaikus bagāts ar garšvielām. Britu kulināri to bieži cep speciāli tējas galdam. Ietītu pārtikas folijā, kēksu
Margarīnu sakuliet. Pievienojiet olas, cukuru, kakao un pienu. Kārtīgi sajauciet un no masas veidojiet kaudzīti. Tās vidū veidojiet bedrīti, ieberiet miltus un sodu un virsū lejiet 1 ēd.k.
Pagatavošanas laiks 60 minūtes
Paredzēts 8 personām
Pagatavošanas laiks 50 minūtes
Paredzēts 6 personām
Pagatavošanas laiks 80 minūtes
Paredzēts 10 personām
Pagatavošanas laiks 80 minūtes
Paredzēts 12 personām
Pagatavošanas laiks 30 minūtes
Paredzēts 8 personām
Pagatavošanas laiks 70 minūtes
Paredzēts 8 personām
Pagatavošanas laiks 45 minūtes
Paredzēts 10 personām
Pagatavošanas laiks 70 minūtes
Paredzēts 4 personām
Pagatavošanas laiks 40 minūtes
Paredzēts 10 personām
Pagatavošanas laiks 80 minūtes
Paredzēts 8 personām
Pagatavošanas laiks 60 minūtes
Paredzēts 4 personām
Paredzēts 24 personām
Pagatavošanas laiks 35 minūtes
Paredzēts 6 personām
Pagatavošanas laiks 45 minūtes
Paredzēts 5 personām
Paredzēts 8 personām
Izkausētam sviestam pievienojiet olas un sakuliet. Pievienojiet sasmalcinātu brinzu, izsijātus miltus ar cepamo pulveri un kefīru. Kārtīgi sajauciet. Mīklu lieciet ar sviestu ieziestā un ar
Pagatavošanas laiks 30 minūtes
Paredzēts 6 personām