Lasītāju receptes

moka 2009-01-13

Marcipāna zvaigznītes

sastāvdaļas:
125 g mandeļu
5 rūgtās mandeles
125 g pūdercukura
1 EK citrona sulas
šokolādes tāfelīte glazūrai

gatavošana:
mandeles noplaucē ar karstu ūdeni, noloba un nosusina. Kad mandeles pilnīgi atdzisušas, tās divas reizes samaļ kafijas dzirnaviņās. Pievieno izsijātu pūdercukuru un samaļ vēl divas reizes. Pēc tam rūpīgi iemaisa citronu sulu.
izveidoto marcipāna masu izrulē, ar piparkūku formiņu sataisa zvaigznītes un ar izkausētu šokolādi noklāj vienu pusi. kad šokolāde atdziest un sacietē, var noklāt otru pusi.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Baltais vīns iederas pie „baltās” gaļas (vistas, tītara, zivs, delikatesēm no jūras veltēm, piena sivēnam)

Pasākumi

Dailes teātrī notiks Dailes teātra 9. studijas diplomdarbu izrādes

Šogad Latvijas Kultūras akadēmiju beidz 17 dramatiskā teātra aktiermākslu studējošie topošie aktieri asoc. prof. Mihaila Gruzdova un Indras Rogas vadībā - Gints Andžāns, Lauris Bokišs,...