Lasītāju receptes

strausakaaja 2008-09-28

"Kurzemes Melnais Princis"

Sastāvdaļas:
3 olas
1 gl kefīra
1 gl melleņu vai upeņu ievārījuma
3 gl miltu
1 ēd.k. sodas
rieksti, rozīnes

Pagatavošana:

Saputo olas ar cukuru. Kefīru sajauc ar sodu, samaisa. Un pievienom saputotajām olām. Tad pievieno ievārījumu kārtīgi izmaisa. pievieno miltus, riekstus un rozīnes. (Rozīņu vietā var ņemt marmelādes)

Masu liek ietaukotā cauruļveida formā, cep cepeškrāsnī.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 06. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Baltais vīns iederas pie „baltās” gaļas (vistas, tītara, zivs, delikatesēm no jūras veltēm, piena sivēnam)

Pasākumi

Papildināta 2.Starptautiskā Argentīnas tango festivāla „Tango Sun Festival 2009” programma!

No 2009. gada 17. – 23.augustam Rīgā un Jūrmalā notiks 2. Starptautiskais Argentīnas tango festivāls “Tango Sun Festival”, kuru organizē Argentīnas tango deju studija “Tangostudio”...