Lasītāju receptes

strausakaaja 2008-09-28

Kanēļa rulete

Sastāvdaļas:
700 g miltu
300 g cukura
300 g sviesta
šķipsniņa sāls
¼ l piena
40 g rauga
1 ola
kanēlis

Pagatavošana:

Iejauc un uzkarsē mīklu. Izveltnē mīklu plānā kārtā, pārziež ar ikausētu sviestu, pārkaisa ar kanēļa un cukura maisījumu. Stingri satin un izveido garenu kukulīti. Liek uz ietaukotas plāts, pārziež ar olu un vidēji karstā krāsnī cep apmēram 45 minūtes. Gatavu, atdzisušu griež šķēlēs, pārkaisa ar pūdercukuru.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 06. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sarkanais vīns labi piederas pie „tumšās” gaļas (jēra gaļas, cūkgaļas, liellopu gaļas, medījuma, truša gaļas, pīles gaļas)

Pasākumi

Jura Dimitera plakātu izstāde „Political Animal. Politiskais dzīvnieks”

Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja Kolonnu zālē no 3. jūnija līdz 6. septembrim skatāma Jura Dimitera plakātu izstāde „Political Animal. Politiskais dzīvnieks”.

Izstādē...