Lasītāju receptes

rituks10 2008-04-26

Augļu sacepums ar vīna mērci

4 kivi,
kārbiņa konservētu ananasu,
3 - 4 mandarīni,
4 olu dzeltenumi,
60 g cukura,
150 g pussaldā baltvīna,
mandeļu skaidiņas

Mērcei olu dzeltenumus saputo ar cukuru, pievieno baltvīnu un rīvētu citrona miziņu. Liek ūdens peldē un turpina putot , līdz mērce nedaudz iebiezē.
Cepamajā veidnē kārto augļu gabaliņus. Pārlej ar mērci , pārkaisa ar mandeļu skaidiņām. Liek sakarsētā cepeškŗāsnī un karsē apm. 10 min.
Labu apetīti !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 20. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Tortu un kūku klasifikācija tiek veikta pēc tortes sastāvā ietilpstošo izcepto pusfabrikātu tipa. Tortes mēdz būt: biskvīta, smilšu, kārtainās, plaucētās, riekstu, cukura, biezpiena, vafeļu un kombinētās. Praktiski visu sastāvā ietilpst cukurs, milti un olas, bet medus tortēs ietilpst medus. Bez pamatsastāvdaļām tortei var pievienot praktiski jebko: sviestu, krējumu, riekstus, augļus, alkoholiskos dzērienus (konjaku, vīnu), specijas un tamlīdzīgi

Pasākumi

Meksikāņu vakars

Meksikāņu vakars un tekila par puscenu
DJ Uģis...