Lasītāju receptes

rituks10 2008-04-26

Augļu sacepums ar vīna mērci

4 kivi,
kārbiņa konservētu ananasu,
3 - 4 mandarīni,
4 olu dzeltenumi,
60 g cukura,
150 g pussaldā baltvīna,
mandeļu skaidiņas

Mērcei olu dzeltenumus saputo ar cukuru, pievieno baltvīnu un rīvētu citrona miziņu. Liek ūdens peldē un turpina putot , līdz mērce nedaudz iebiezē.
Cepamajā veidnē kārto augļu gabaliņus. Pārlej ar mērci , pārkaisa ar mandeļu skaidiņām. Liek sakarsētā cepeškŗāsnī un karsē apm. 10 min.
Labu apetīti !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 07. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Ja buljonam pievieno nedaudz nomazgātas sīpolu plēksnītes, tas iegūs zeltītu nokrāsu

Pasākumi

Sarīkojums „Laika dzirnas”

Latvijas Etnogrāfiskā brīvdabas muzeja nodaļā Vecpiebalgas pagasta  „Vēveros” notiks Muzeju dienai veltīts tautas tradīciju sarīkojums „Laika dzirnas”....