Lasītāju receptes

d_kundze 2008-04-26

Ābolu konfektes

Sastāvdaļas:
2 gl. ābolu ( ceptu un izbērztu)
pusotru gl. cukura
želantīns
Ceptu un izbērztu ābolu sajauc ar cukuru un želantīnu.
Masu lēzenā traukā līdz nākamajai dienai tur remdenā krāsnī.
a ābolu masai pieliek ķiršu vai upeņu sulu, konfektes iznāk krāsainas.Ar piparkūku veidnītēm izspiež dažādas figūriņas, ko apkaisa ar cukuru
Baudiet!

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Anda
Paldies par šo recepti! kaut kad sen atpakaļ ciemos dabūju tādas nogaršot un ilgi meklēju recepti. Izrādās tik vienkārša :).Paldies!
28.12.2011. plkst. 00:07

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sīpoli savu specifisko smaku iegūst uzsūcot no augsnes sēru

Pasākumi

Voldemārs Avens (ASV) Personālizstāde

Latvijas Nacionālā mākslas muzeja Mazajā zālē (K.Valdemāra ielā 10a, Rīgā) no 2009.gada 16.jūlija līdz 23.augustam būs skatāma Amerikā dzīvojoša latviešu mākslinieka, arhitekta un...