Lasītāju receptes

monika 2007-07-18

Kūka no mellenēm

150g margarīna saputo ar 100 g cukura, pievieno 1 olu un vēlreiz saputo. Izsijā 300 gr.kviešu miltu ar 1 tējkaroti cepamā pulvera un pievieno maisījumam.Mīklu izklāj formā ,un cieši noblīvē gar formas malām, lai ogu maisījums netecētu cauri. Pirms cepšanas formu var izklāt ar cepamo papīru, vai iesmērēt ar taukvielām.
Sajauc 500 līdz 600 gr. melleņu ar 2 ēdamkarotēm kartupeļu miltu. Pievieno 50 līdz 100 gr.cukura. Izklāj ogu maisījumu uz mīklas un cep 200 C temperatūrā 30-35 min.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
izklausās tik super garšīgi, tik žēl ka nav bildes.
31.07.2007. plkst. 20:47

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 12. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Kaperi, kas tiek lietoti pie ēdieniem, ir ērkšķainie. Tie pārstāv dārzeņu kultūru, kuru zieda ziedpumpuri un augļi satur olbaltumvielas, eļļu un vitamīnus. Tie ir izplatīti Eiropā, Ziemeļamerikā, Ziemeļāfrikā un Indijā

Pasākumi

Skolēniem Cēsīs iespēja apgūt seno rotu ABC

Sākoties mācību gadam, rotkalis Daumants Kalniņš aicina skolēnus apmeklēt Seno rotu kalvi, kur dažādu interaktīvo nodarbību ietvaros skolēniem iespējams vērot un pašiem apgūt rotu darināšanas prasmi. ...